Okazion Shitet një biznes funksional ,farmaci.Farmacia ndodhet në hyrje të spitalit Ihsan Çabej Lushnje.Ambienti që  jepet është i arreduar enkas .Blerësit i sigurohet kontrata deri në 10 vite.Për më shumë detaje kontaktoni në 069 666 0 777 .

Trajtimi i bimes me preparate te gjitha sipas listes se BE-se do te rrise cilesine dhe sigurine e produktit per konsumatorin. Sigurimi i trajtimit te bimes dhe konsulenca e vazhdueshme qe ofron kompania Eli Eksport ne tegjitha fazat e zhvillimit jane nje garanci e shtuar e sigurimit te cilesise, sasise […]

Pasditen e 25 marsit ne Xhamine Babunje u organizua nje takim festiv ne pritje te muajit te begate te Ramazanit. Ky takim u organizua nga Imami i Xhamise Babunje Sokol Krasniqi dhe  Myftiu i rrethit Lushnje Gramos Blliku.   Ne takim ishin te pranishem shume besimtare dhe teologe . Ne […]

Shitet truall 300 m përballë mobileri Bali pranë rrethrrotullimit të ish plastmasit mbrapa fabrikës së vajit.Ndërtimi lejohet  deri ne 3 kate deri ne 126 m per çdo kat. Cmimi 32000€.Kontakt 0695762620       Shitet truall 300 m perball mobileri Bali tek rrotondo plasmasit mbrapa fabrikes vajit.Lejohet ndertimi deri ne […]

Vijojnë takimet e ngjeshura ne Kandidatit te Koalicionit opozitar “Shtëpia e lirisë” Elton Bano. Problemet e bujqësisë Jane në plan të parë në diskutimet me fermeret Myzeqare. Çmimet e larta te papermallueshme , mungesa e tregut për produktet bujqësore e Kane futur ne krizë bujqësinë sot. Në planin tonë afat […]