Kërkohen punonjës

Views: 186
0 0

Aza electronics eshte ne kerkim te pozicioneve agjent shitje!

Detyrat!
Te komunikoje dhe sherbej klienteve
Realizimi i objektivave mujor te shitjeve
Te informoj klientin lidhur me cmimet e produkteve
Te informoj dhe ti shpjegoj klienteve perdorimin dhe funksionimin e produkteve

Orari punes 6 ore ne dite
Pushim -1 dite ne jave
Per aplikime prane dyqanit
Ose nr tel 0697086750

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles