Kerkohet te blihet apartament ne pallatet e vjetra ne Lushnje!

Kerkohet nje apartament 2 + 1 ose 3+1 ne pallatet e vjetra ne qytetin e Lushnjes. Mundesisht shtepia te jete e mobiluar dhe e rregulluar si nga pjeset elektrike dhe ato hidrosanitare.
Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne radio Lushnja ne numrin tel/sms  +355689000955.

Ju mund të pëlqeni