Kerkohet te blihet shtepi private ne Lushnje!


Kerkohet te blihet shtepi private ne Lushnje!

Te gjithe personat te cilet disponojne nje shtepi private (jo apartament ne pallat) me dokumentacion te rregullt qe ndodhet prane qytetit te Lushnjes dhe deshirojne ta shesin, te kontaktojne ne radio Lushnja ne numrin tel/sms – +355689000955.

Ju mund të pëlqeni