Situatë shqetësuese tek Infektivi, 90 të shtruar nga 120 shtretër në total, 5 pacientë të intubuar

Kodrat e Levanit janë përfshirë ditën e sotme nga një zjarr që ende vijon të jetë jashtë kontrollit.

Më saktësisht zjarri ka rënë anash rrugës nacionale Fier-Levan, ndërsa tani në lëvizje janë vënë edhe autoritetet.
Raiffesien Bank brenda artikujve

Sipas informacioneve në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet zjarrfikëse të Fierit dhe po ashtu të Patosit, të cilët po punojnë për vënien në kontroll të flakëve.

Gjithsesi zjarrëfikëset po hasin vështirësi për shkak të terrenit të vështirë dhe si pasojë e erës, e cila favorizon përhapjen e zjarrit.