Shitet në Lushnje një apartament i cili ndodhet në Lagjen Kadri Gjystri pas shkollës 4 dëshmorët. Ndodhet në një zonë të qetë larg zhurmave dhe trafikut të automjeteve. Çmimi është 19.000 €uro. Apartamenti ndodhet në katin zero me vend parkimi të sigurt para shtepisë. Kontakt 0689000955 ose mesazh ne inbox […]