Apartament 1+1 , 2 ballkone 60 m2.Shitet

Shitet në Lushnje një apartament i cili

ndodhet në Lagjen Kadri Gjystri pas shkollës 4 dëshmorët.

Ndodhet në një zonë të qetë larg zhurmave dhe trafikut të automjeteve.

Çmimi është 19.000 €uro. Apartamenti ndodhet në katin zero me vend parkimi të sigurt para shtepisë.

Kontakt 0689000955 ose mesazh ne inbox fb, Radio lushnja 95.5

 

Lagja Kadri qystri ndodhet ne Lagjen Kadri Gjystri pas shkolles 4 deshmoret.

ÇmimI eshte 19.000 €uro kati i parë me vend parkimi të sigurt para shtepise.