Shitet truall përballë mobileri Bali tek rrethrrotullimi i plastmasit pas fabrikës vajit, në zonën përballë karburant Kastratit. Lejohet ndertimi deri në 3 kate.Mund të ndërtoni deri në 195 m për Cdo kat.   Zona është e miratuar për bllok vilash dhe po kryhen punime për  rrugën,   kanalizimet e ujrave të […]

Jepet me qera kati i parë i kësaj  ndërtese që ndodhet në Lagjen Xhevdet Nepravishta Objekti ndodhet 200metra nga shkolla Liri Kazazi . Siperfaqja që vihet në dispozicion është 169m2.   Qeramarrësi mund ta përdorë ambientin sipas dëshirës për biznesnese të ndryshme ( Dyqan,magazinë,kopësht etj.).Energjia e instaluar është me 3 […]

Shitet Vila  ne  Lushnje, me hipotek te rregullt 157 meter katror truall 100 meter katror ndertese kati i 2 edhe i 3 eshte i organizuar ne 2 dhoma 2 banjo kuzhine, koridor kati i 2/3 eshte i ndare me dru.Kati i 3 po  ne forme catie ne pjesen e oborrit  […]