Shiten ambiente tregtare në qendër të Lushnjes pas Bashkisë

 

Shiten ambiente tregtare ne qender te Lushnjes pas bashkise 560 m2 gjithsej.

Jane 3 Ambiente te hipotekuara .Mund te shiten te gjitha bashke ose te ndara.

Kati perdhes 260 metra ka qene ne funsion si lokal bar disko ,kati i pare eshte

ne funksion ka nje siperfaqe prej 92 metrash,dhe kati 2 ka nje sperfaqe prej

2010 metrash kuadrat. Kontakt 068 9000 955 ose 069 278 66 88