Gjurmët e Ilirisë në Brescia antike nga koha e Augustit.Ne ishim në gjendje të admironim një pjesë të Brescia antike Romake, me zonën e shenjtë të tempujve, amfiteatrin, rrugët dhe domusin e tij elegant. Gjithçka ka dalë në dritë gjatë shekujve: mbetjet e shtëpive shumë të pasura me pjesë të […]