Shitet lokali me hipotekë në një zonë kyçe mjaft të frekuentuar të qytetit të Lushnjes

Shitet lokali me hipotekë në një zonë kyçe mjaft të frekuentuar të qytetit të Lushnjes. Lokali ndodhet tek Pallati i ri tek kryqëzimi i stadiumit ngjitur me gjimnazin Vath Korreshi ,pranë tregut të ri të fruta perimeve .Sipërfaqja e tij 100m2 ,Rreth e rrotull ka dyfish hapësirë shërbimi dhe aktivitet të sigurt aktiv i ngritur disavjeçar. Për informacione dhe detaje kontaktoni në 068 9000 955 068 4545 565