F.C. Struga shpallet kampione e Maqedonisë për herë të parë

HISTORIKE, F.C. Struga shpallet kampione e Maqedonisë për herë të parë që nga themelimi i saj në vitin 2015-të….

  1. Meriton shumë respekt kjo skuadër e drejtuar nga, Kryepresidenti Mendy Qyra, presidenti Arbtrim Qyra si dhe zv. Presidentin Lum Qyra, por kuptohet edhe futbollistët, stafin teknik dhe gjithë ekipi që ka bërë një punë të jashtëzakonshme brenda pak viteve që Struga të shpallet kampione e Maqedonisë për herë të parë që nga themelimi i saj në vitin 2015-të.