Qytetari -Na hoqën depozitat se na thanë do keni 24 orë ujë.


Qytetari -Na hoqën depozitat se na thanë do keni 24 orë ujë.

Një qytetar i lagjes Loni Dhamo blloku parafabrikat ditën e djeshme na ka këtë dërguar mesazh .

Ai shkruan .

 

Përshëndetje Radio Lushnja lagja loni dhamo blloku parafabrikat janë pa ujë për arsye se na kanë  hequr  depozitat dhe na thanë se do ketë ujë 24 orë.Por ajo lagje sot ka tërë ditën  e ditës pa ujë.Mos keni dijeni se çpo ndodh të  na  tregoni se çdo bëhet ?