Mediat nuk janë të gjitha njësoj! Kryeministri Edi Rama ishte sot ne Lushnje në takim me fermerët dhe grumbulluesit për të dëgjuar hallet dhe problemet e tyre. U fol për arritje, premtime dhe u bënë rezyme të investimeve cka prodhoi një mori lajmesh me interes për tu publikuar e monitoruar […]

Shitet truall përballë mobileri Bali tek rrethrrotullimi i plastmasit pas fabrikës vajit, në zonën përballë karburant Kastratit. Lejohet ndertimi deri në 3 kate.Mund të ndërtoni deri në 195 m për Cdo kat.   Zona është e miratuar për bllok vilash dhe po kryhen punime për  rrugën,   kanalizimet e ujrave të […]

Jepet me qera kati i parë i kësaj  ndërtese që ndodhet në Lagjen Xhevdet Nepravishta Objekti ndodhet 200metra nga shkolla Liri Kazazi . Siperfaqja që vihet në dispozicion është 169m2.   Qeramarrësi mund ta përdorë ambientin sipas dëshirës për biznesnese të ndryshme ( Dyqan,magazinë,kopësht etj.).Energjia e instaluar është me 3 […]

Në 25 gusht në Civita (ndryshe Çifti ) , u zhvillua edicioni i 2-të, i organizuar nga Shoqata Folk Studio Festival, me kujdesin e Bashkisë Civita, të Provincës së Kozencës, Rajoni i Kalabrisë, Nisma e Shoqatës “Festivali i Studiove Folklorik me Çmimin Morea, përmes kandidaturave të propozuara në Bashkinë Civita, […]

KOSOVE/ DARDANI Sa i përket pagave të mësimdhënësve, sipas këtij institucionit EdGuard del se mësimdhënësit e shkollave të mesme të larta do kenë pagën 696 euro, mësimdhënësit e shkolave fillore dhe të mesme të ulta 672 euro, ndërsa mësimdhënësit e institucioneve parashkollore 624 euro. Drejtorët e shkollave të mesme do […]