Talenti i ri shqiptar Leonardo Aliu ,nder më të mirët si “Production DJ” në Itali.

Ëndrra e shumë të rinjve sot është shpalosja e talentit në fusha të ndryshme. Talenti dhe pasioni kanë bërë që shumë të evidentohen kjo dhe në arenën ndërkombëtare. Leonard Aliu (Leo) është një ndër t’a. Pjese e nje familje emigrantesh ne itali ku i ati me profesion skulptor do te ndikonte ne formimin artistik te Leos por brenda familjes se artit ai ju perkushtua muzikes. Sot — vjeç Leo ka sukseset e tij ne kompozim te muzikes se rrymave te reja muzikore qe jan bere trendi me moshen e re. Kerkesat ne rritje per performancen qe paraqet jane bere me te kerkuarat ne kanalet muzikore. Deshira dhe pasioni shkon me tej. Leo kerkon ne vetvete me shume. Nuk eshte e rastit qe ky talent merr pjese ne nje nga konkurset me te njohura ne Itali, Europe e me tej. Kualifikimi ne “Production DJ” ne rajonin e Emilio Regina e çon ne konkurimin rajonal ne konkurimin Nacional ku eshte perzgjedhur ne naten finale qe do te mbahet ne date 2 Dhjetor 2023 ne San Marino. I urojme Leonardo Aliut suksese ne finalen e madhe dhe ne rrugen e bukur te artit muzikor .