Shitet tokë truall,Lushnje.

Shitet truall përballë mobileri Bali tek rrethrrotullimi i plastmasit pas fabrikës vajit, në zonën përballë karburant Kastratit.

Lejohet ndertimi deri në 3 kate.Mund të ndërtoni deri në 195 m për Cdo kat.

 

Zona është e miratuar për bllok vilash dhe po kryhen punime për  rrugën,   kanalizimet e ujrave të zeza  investimi i fundit  .

Gjithashtu uji dhe energjia  .Përmasat e tokës janë 15m *20 m=300 m.

Dalja në unazen e qytetit   rruga plasmasit-stacioni trenit 200 metra . Disponohet certifikate pronësie.
Cmimi 25 milion lek

Numer kontakti 0695762620