Tragjedia në plazhin Boshtovës

Tragjedi në det në plazhin e vilebashtoves
Tre persona të një familjeje Janë mbytur ne det sot ne vilebashtove,plazh I bashkisë Rrogozhinë. Në një plazh modest. Babai 50 vjec dhe dy djemtë e tij 13 e 15 vjec Kanë dalë pa jetë nga dallgët e detit. Sipas dëshmitarëve në plazh pushuesit rastësorë kanë rendur në ndihmë të të Tre të mbyturve por nuk kanë mundur ti kthejnë në jetë.

Sipas dëshmitarëve ambulanca ka mbërritur me një orë e me shumë vonesë ndërsa Janë akoma të shokuar nga ngjarja. Ndërsa pronarja e një prej bizneseve shprehet se nuk ka asnjë lloj infrastrukture për te ruajtur pushuesit nga ana e instancave përkatëse dhe është e detyruar te mbaje e paguajë roje bregdetare vetë Ajo për pushuesit. Ndërkohë pushteti vendor dhe ai qëndror duke se janë larg ofrimit të mundësive për pushuesit në Vilë Boshtshtove ashtu si në shumë plazhe të tjera të vendit.