Mallakastrër. Dhjetëra rrënjë ullinj janë shkulur nga stuhia.

Në fshatin Kalenjë të Mallakastrër që dhjetëra rrënjë ullinj janë shkulur nga stuhia .Kanë mjaftuar vetëm 15 minuta që nga një stuhi të pazakontë  të shkulen nga rrënjët  pemë ulliri  dhe çati shtëpish të shkatërrohen. Banorët tregojnë se një stuhi e tillë nuk ka ndodhur asnjëherë në zonën e tyre. BanorKalenjët e Kalenjës thonë se stuhia u përqendrua në lagjen “Paja“ ku dhe dëmet ishin  të konsiderueshme.