Lushnje.Pronari i lokalit kërkon të kthejë floririn .

Views: 467
1 0

Pronarët e një lokali të njohur në Lushnje kanë kontaktuar me redaksinë e radios Lushnje sepse kanë gjetur një send me vlerë. Ata thanë që kanë gjetur send me vlerë dhe duan të gjejnë personin që i përket, për tja kthyer.Prandaj kërkojmë ndihmën tuaj se ju si radio keni ndihmuar shum njerëz që u kanë humbur sendet.Personi që e ka humbur është i lutur të përshkruaj sendin dhe vendin ku mendon se e ka humbur, thanë pronarët.(Foto që shihni është ilustruese).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %
Social profiles