Lushnjarja Amanda Dedej fiton medalje të Argjentë !

Ekipi Lushnjar  ” Bijt e Shqipes ”  ditën e djeshme  dt. 1 Prill mori pjese në Turneun Ndërkombëtar –
Ulqini Open 2023 në Malin e Zi 🇲🇪
Në ketë even garuan mbi 950 karatekas 🥋 nga 10 shtete,..rajonale e më gjerë.
Bijt e Shqipes u prezantuan me 3-e sportistë dhe arritën të fitonin një medalje të Argjentë me sportisten Amanda Dedej në kategorinë -50 kg për moshen 11 vjeçare.
Më këtë rast urojmë sportistet tanë suksese në vazhdim! 👊🥋🇦🇱🇦🇱💥
Shkruan në fb e tij Trajnuesi Lirim Dedej.