Presidenti i ri në Mal të zi sapo u zgjodh,cili është ai ?

Views: 76
2 0

Sipas rezultateve të të Qendrës për Monitorim dhe Hulumtim (CeMI), bazuar në 92,5 për qind të votave të numëruara, Milatoviq ka fituar 60,1% të votave, ndërsa kandidati i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) Milo Gjukanoviç mori 39,9 %.

Mediat thonë se sipas të dhënave të CeMI, pjesëmarrja në votime ishte 70.6 %.

Qendra për Tranzicion Demokratik (CDT) njoftoi se   93,7  për qind të votave të numëruara, del si fitues  Milatoviç

i cili fitoi 58,4 % të votave dhe  Gjukanoviç 41,6 % të votave.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles