Shitet truall përballë mobileri Bali tek rrethrrotullimi i plastmasit pas fabrikës vajit, në zonën përballë karburant Kastratit. Lejohet ndertimi deri në 3 kate.Mund të ndërtoni deri në 195 m për Cdo kat.   Zona është e miratuar për bllok vilash dhe po kryhen punime për  rrugën,   kanalizimet e ujrave të […]