Shitet Godina NE ÇERME SEKTOR.

Shitet godina .Vendodhja është mjaft strategjike Çermë sektor Tërbuf  ne zemer te fushes se Myzeqese dhe bregu i detit arrihet ne 10 minuta me automjet .  Pronarët e ndërtesës jetojnë dhe punojnë në itali në ndërtim.Godina është punuar nga vetë ata sipas parametrave dhe cilësisë së produktve si nê Itali.Shitet si efekt  mos përdorimit,sepse disponojnë tashmë pronat e tyre në Itali.Objekti dhe oborri është mjaft i madh  . Çmimi është okazion nën vlerën e pronës.Kontakt +355689000955 ose +3993472273325