Gotech kërkon shitës

Shites ne Dyqan

Përshkrimi i detyrave:

Te komunikojë dhe të shërbejë klienteve sipas standarteve të kompanisë,
Ndjek dhe zbaton procedurat e shitjes,
Informon klientët për gamën e gjërë të produkteve të ofruara dhe demostron/shpjegon përdorimin dhe funksionimin e produktit,
Informon klientin lidhur me cmimet e produkteve dhe mënyrën e mundshme te pagesës,
Të mirëmbajë, organizojë dhe pozicionojë produktet në dyqan,
Të realizoje objektivin mujor individual të shitjeve duke arritur në mënyrë të vazhdueshme objektivat e vendosura nga eprorët,
Të komunikojë në mënyrë profesionale me klientet dhe kolegët.
Cfarë ofrojmë:

Ambjent Dinamik pune,
Trajnim dhe njohje të teknologjisë të zhvillimeve të reja në këtë sektor,
Orar fleksibël,
Mundësi zhvillimi profesional,
Pagë konkuruese. Dergoni CV tuaj ne adresen [email protected] ose ne nr e tel0698249222