Zjarret dhe zjarrfiksja

Situata e vështirë në tokat midis Gjazës,Toshkëzit dhe Rrupaj.
Lushnja ka mbetur me vetëm një zjarrfikëse të vogël dhuruar nga TAP-i.

Dakord jemi me kryeministrin se do ti çoje në burg ata që ndezin zjarre,deri në 15 vjet madje!!
Por të paktën,duhet të blini ndonjë zjarrfikëse të hajrit për Lushnjen,se nuk i paguani nga xhepi ,populli do i shlyeje!!!
Sic shlyen për makinat e policisë me targa të thjeshta, qeranë e shumës 281,921,640 lekë.

Ose të shkepusin nga ky fond qeraje, një shumë sa për të blerë një zjarrfikëse për qytetin e Lushnjen.
Ashtu sic u bë disa vite më parë me fondet e rrugës Thumanë – Kashar, ku u nderprenë punimet sepse Studentet bënë protesta dhe kërkonin plotësimin e disa të drejtave.
Edhe qytetaret e Lushnjes kanë të drejte të kenë një zjarrfikse të hajrit ,kur thotë populli.