Shitet njësi shërbimi pranë gjimnazit Lushnje .

Shitet një njësi shërbimi në qendër të qytetit pranë gjimnazit 18 tetori Lushnje, përballë me Mon Cheri .

Dyqani ka një lartësi prej 4.7 metër dhe është përshtatur me tipologji dupleks (hapësira e shfrytëzimit është në total 150m2). Janë 2 hapësira me  nga 76m2.

Prona është me hipotekë.

Për më shumë detaje kontaktoni në +355 69 388 7466