OKAZION ! Shitet shtëpia dhe dy njësi shërbimi .

  OKAZION ! Shitet shtëpia dhe dy njësi shërbimi . 
NE Lagjen Gafurr Muco .

Shtepia është perdhese  2 + 1 perdhese  ngjitur  ka 2 njësi shërbimi  dyqan me 40m2 buzë rrugës Marin Barleti .

Gjithashtu edhe nje Objekt ne aktivitet 145m2  bashke me nje hapesire  toke bosh 150m2 perseri buze rruges Marin Barleti.

Vende strategjike te pershtatshme per biznes dhe banim.
Kontakt 0689000955 .+355 69 2814 245


Kontakt 0689000955