Konsulencë ,siguria dhe trajtimi i bimes .

Views: 15
0 0

Trajtimi i bimes me preparate te gjitha sipas listes se BE-se do te rrise cilesine dhe sigurine e produktit per konsumatorin.
Sigurimi i trajtimit te bimes dhe konsulenca e vazhdueshme qe ofron kompania Eli Eksport ne tegjitha fazat e zhvillimit jane nje garanci e shtuar e sigurimit te cilesise, sasise dhe tregut te kornishonit me nje cmim te mire cka siguron ekonomi te mire per fermerin dhe garanci te kontratave per kompanine perpunuese ne Gjermani!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles