Babunje Divjake

Pasditen e 25 marsit ne Xhamine Babunje u organizua nje takim festiv ne pritje te muajit te begate te Ramazanit.

Ky takim u organizua nga Imami i Xhamise Babunje Sokol Krasniqi dhe  Myftiu i rrethit Lushnje Gramos Blliku.

 

Ne takim ishin te pranishem shume besimtare dhe teologe .

Ne kete event ishte i  ftuar grupi Mallakastriot i Guri Rrokaj, Menduh Allajbeg nga Prizreni te cilet kenduan Ilahi.

Gjithashtu per mirseardhjen  e muajit te Ramazanit ligjeruan Vladimir Kera ,Sokol Krasniqi dhe Gramos Blliku te cilet shpjeguan

mbi rendesine vlerat dhe te mirat qe perfitimet e Ramazanit duke i uruar

besimtaret per nje agjerim te lehte e te pranueshem.