Gur, Divjakë gjen automjetin të dëmtuar në anë të rrugës.

 

Gjatë natës, në fshatin Gur, Divjakë, është konstatuar i dëmtuar se automjeti i shtetasit A. P., 42 vjeç, i cili e kishte parkuar në anë të rrugës.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.