Mashtrojnë si të shurdhër duke kërkuar para

Dy djem të panjohur janë spikatur në tiranë si mashtrues nëpër lokale duke u hequr si persona që nuk dëgjojnë dhe nuk flasin  .Ata kishin përgatitur  fletushka me me simbole komunikimi të gjuhës  së shenjave  duke u kërkuar  njerëzve nga 200 lekë .Askush nuk e kishte kuptuar që ata janë mashtrues pasi ata nuk flisnin dhe fletushka me alfabetin e shenjave  nuk e kuptonin njerëzit e thjeshtë duke qenë kurioz ata jepnin 2-mijë lekë dhe merrnin alfabetin  ndoshta për ta mësuar.Ka qenë Fabjoli nga Lushnja I cili I ka spikatur këta mashtrues pasi ka parë Alfabetin I cili nuk përkonte fare  me alfabetin shqip të shenjave.Ai është  përballur  me ta duke I thënë përse mashtroni.Pas kësaj përballje ata ia kanë mbathur duke u largua nga lokali.Nëse dikush përballet me këta mashtrues  të njoftojë menjëherë  Policinë.