Divjaka ,probleme me ujin.

Prej disa kohësh familjarë dhe biznese në Bashkinë Divjakë ankohen për mungesën e ujit të pijshëm. Që herët duhet përmendur se sh.a ujësjellësi i kësaj bashkie me vendim të qeverisë i kalon SH.A. Ujësjellës Lushnje për një menaxhim më të mirë. .
Kjo nuk ndodhi dhe problemet nuk kamë të mbaruar.
Ujësjellësi si pasojë
e menaxhimit të situatës në Bashkinë Divjakë apo papërgjegjshmërisë së banorëve të cilët ndërhyjnë në rrjet kanë lënë familje e biznese ne krizë gjatë sezonit turistik?
Nën zë thuhet se kalimi i ujësjellësit la pa punë punonjësit e saj , dhe punësoi të tjerë punonjës. Padyshim kjo jell xhelozi të cilën e vuajnë banorët dhe bizneset. Kjo nëse është e vërtetë? Nga ana tjetër puntorët aktualë të punësuar a janë të aftë t’i përgjigjen situatës së krijuar? Dëmi vazhdon dhe ata që e vuajnë janë banorët dhe bizneset.