Pse nuk ka ujë dhe përse nuk i njoftoni qytetarët në këtë vapë.

Përfaqësuesit e opozitës në mbledhjen e këshillit bashkiak, sot kanë ngritur
një shqetësim të qytetarëve për mos pasjen e ujit.
Ata kanë kërkuar shpjegim mbi situatën, dhe përse qytetarët nuk njoftohen.


Në video është dhe përgjigja e kryetares së Bashkisë mbi situatën.