Dushk -Takohen pas 38 vitesh maturantët

DUSHK -LUSHNJE.
Në 38-vjetorin e mbarimit të
maturës ish nxënësit e shkollës së mesme të Bashkuar 10 korriku Dushk 1984-1985. Do të takohen në klasën ku këta maturantë zhvillonin mësimin.Me pjesëmarrjen e 5 mësuesve të tyre së bashku edhe me mësuesen e klases së parë fillore.Ata ndër vite i kanë ruajtur lidhjet me njëri tjetrin,ata kane krijuar shoqeri te pastra qe i kane rezistuar viteve.
.Ata do takohen me mësuesit dhe shokët e tyre .Do të improvizojnë disa minuta mësimi të lëndëve që dikur zhvillonin në shkollë kryesisht ora e letërsisë. Aty kanë zgjedhur të promovojnë librin me poezi të shoqes së klasës,ALIME NAKO.Do të lexojnë edhe pjesë të shkëputura nga libri i Poetes.
Sigurisht që ky takim do të kalojë edhe momente kënaqesie dhe diskutimi sa bashku duke e përmbyllur me momente argëtuese duke shijuar një dreke festive.