Shqetësimi i banorit ,në Gramsh nuk ka Kosha.

Views: 1111
1 0

Një banor i fshatit Gramsh të Lushnjes, ka dërguar redaksisë sonë ,dy foto ku tregon se në fshat nuk ka kosha për të hedhur mbeturinat ,ku shihen mbeturina 2 grumbuj mbeturinash ,Një me thasë dhe një të hedhura pirg.Mbetet për tu vërtetuar edhe në teren kjo situatë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
25 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
75 %
Social profiles