Kursi i aktrimit jep shfaqje falas.

Views: 248
0 0

Kursi i aktrimit në qendrën kulturore Vaçe Zela do të vërë në skenë “Gabimet e Put putit”me autor dhe Regjizor Shahin Petritaj.Ai në Fb e tij bën ftesë ta shohin këtë shfaqje për fëmijë e prinder!
Ju ftojme ne teatër në shfaqen tonë ditën e dIelë dt 23 prill ora 10.00.
Hyrja e lire!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles