Fatmiri nga Çermë sektori, vendos Skëndërbeun në Kalabri.

Nesër dt 8 Korrik vendoset në bronz ,busti i heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti.Busti do të vendoset në parkun e qytetit të Castrovillarit qytet Arbërsh në Kalabri, Itali .🇮🇹 Nisma është e z.Fatmir Filja nga Çermë Sektori një emigrant që jeton në qytetin e Castrivillarit, ai është iniciatori bëri të mundur organizimin dhe mbledhjen e fondeve për ralizimin e këtij projekti.


Respekt pafund për (Fajen ) siç e thërrasin miqtë dhe të gjithë ata atëdhetar që edhe pse jetojnë jashtë Shqipërisë kontributi i tyre për ceshtjet kombëtare nuk mungon. 🇦🇱❤👐
Busti është punuar nga skulptori Fiqiri Kasa .