Divjakë plazh

Punonjësit e pastrimit të bashkisë Divjake, bëjnë diferencimin e mbetjeve në mes të rërës!

Derdhin koshat ne mes te plazhit dhe bëjnë seleksionimin e atyre që ju duhen! Shumë mirë sepse u rrisin pagat vetes nga njera anë dhe ulet sasia e mbetjeve në pikat e grumbullimit që bashkia Divjake e ka brenda zonës së mbrojtur te PKDK! Ajo çfarë nuk duhet, mbetjet ushqimore apo çfarë riciklon natyra sipas punëtorëve, këta i mbulojnë me rërë duke qelbur ambjentin përreth! Kjo nuk mund tē tolerohet! Pamvarësisht vërejtjeve dhe shqetësimit të pushuesve prezent, punëtoret vazhdonin planin e tyre të përditshëm!