Babai i 23 vjeçarit që u vra në Italibën thirrje për ndihmë


23 vjecari Klajdi Bitri i cili u vra ne Itali eshte nga qyteti i Lushnjes. Babai i tij Agim Bitri ben thirrje per ti ndihmuar ne sjelljen e trupit te birit sepse ata nuk kane mundesi financiare per ta terhequr ne vendlndje. Sot Agimi ka aplikuar per nxjerrjen e pasaportes por i duhet edhe ndihna financiare.
Mamaja e 23 vjecarit ,znj Monika Bitri, nuk e di qe djali i saj ka nderruar jete, por me te veshtire gjendjen e ka edhe vellai tjeter 18 vjecari ne duart e te cilit humbi jeten vellai i madh.
23 vjecari u vra nga nje shtetas algjerian me shtizen e peshkimit ne gjoks ne perpeke pwr te shuajtur nje sherr mes vrasesit dhe mikut te tij italian.