Testimi i shpejtë mbërrin në Njvksh Lushnje

Views: 119
0 0
??‍⚕️ Epidemiologët tane prej muajsh po bëjnë një punë të jashtëzakonshme në terren për hetimin dhe testimin e qytetarëve të dyshuar për ? #covid19.
 Shkruhet ne fb e Njesisë Vendore të Kujdesit Shendetesor Lushnje.
.  
Siç u zotuam, testimi i shpejtë ka nisur edhe ne Lushnje nga ekipet e epidemiologëve të terrenit, duke rritur aksesin për qytetarët për testimin në kohë dhe të sigurt ??
 ??‍⚕️ Së shpejti, hapen disa pika në qendra shëndetësore për testimin me rezervim pranë mjekut të familjes.
Referuar.  https://www.facebook.com/Njesia-Vendore-Kujdesit-Shendetesor-Lushnje-102477887811897
.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles