Ofertë pune per mjeshtra Marangoz dhe duroalumin.

Views: 9
0 0

Njioftim punesimi
Mobileri Agolli dëshiron te shtoje stafin dhe eshte ne kerkim
te mjeshtrave te mobilerise,
si Marangoz dhe usta ne punimet e Duroaluminit
Pagesa eshte shume e mire
Perparesi per keto pozicione do te kene at ate cilet disponojne
Patente dhe nuk kane problem me levizjen jashte.
Kontakt o69 45 75 452

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles