Gëzuar muajin e madhërishëm të Ramazanit

Views: 130
0 0

Gëzuar muajin e madhërishëm të Ramazanit

Sot 23 mars  eshte dita e parë e Muajit të Ramazanit. Muaji i mishërimit të ndërsjellte, muaji i faljes dhe mirëkuptimit për perballimin e sfidave në të cilat ndodhemi dhe në ato që na presin. Ky muaj ka vlere shumë të madh, prandaj njerezit përmes sakrificave, veprave të bamirësisë, lenien anash të mospajtimeve duhet të jenë me solidarë me familjet në nevojë e t’i shtrijme dorën njeri tjetrit me mbarësi. Radio Lushnja ju uron gëzuar muajin e Ramazanit duke ju dëshiruar agjerim të lehtë dhe të pranueshëm !


 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles