Shitet në Lushnje një apartament i cili ndodhet në Lagjen Kadri Gjystri pas shkollës 4 dëshmorët. Ndodhet në një zonë të qetë larg zhurmave dhe trafikut të automjeteve. Çmimi është 19.000 €uro. Apartamenti ndodhet në katin zero me vend parkimi të sigurt para shtepisë. Kontakt 0689000955 ose mesazh ne inbox […]

Okazion Shitet një biznes funksional ,farmaci.Farmacia ndodhet në hyrje të spitalit Ihsan Çabej Lushnje.Ambienti që  jepet është i arreduar enkas .Blerësit i sigurohet kontrata deri në 10 vite.Për më shumë detaje kontaktoni në 069 666 0 777 .

 Shitet ambient shërbimi në ndërtesën ABCenter në qendër të Lushnjes.Sipërfaqja 170 m2. Ambienti mund të pērdoret si klinikë,qëndër trajnimesh ( arsimore) ,estetike,për zyra të ndryshme të çdo lloji .Blerësi ka mundësinë e ndarjes në disa ambiente.Hyrja dhe dalja në ambient mundësohet nga 2 pozicione .Ashensor shkallë,dhe shkallë të dyta.Kontakt 068 […]