Shitet lokali prane stadiumit

Shitet lokali me hipotekë në një zonë kyçe mjaft të frekuentuar të qytetit të Lushnjes.  ( video )

Lokali ndodhet tek Pallati i ri tek kryqëzimi i stadiumit ngjitur me gjimnazin Vath Korreshi ,pranë tregut të ri të fruta perimeve .Sipërfaqja e tij 100m2 .

Rreth e rrotull ka dyfish hapësirë shërbimi dhe aktivitet të sigurt aktiv i ngritur disavjeçar.

Për informacione dhe detaje kontaktoni në 068 9000 955

 

068 4545 565