Ka humur prej një muaji nëna Ane Kiptiu, 82 vjeçe nga Lushnja

Personi që shihni në foto është Ane Kiptiu, 82 vjeçe nga Lushnja.
82 vjeçarja ka 30 dite që ka humbur kontaktet me familjaret dhe ende fatkeqesisht nuk eshte gjendur.
Nga informacionet e familjareve herën e fundit është parë tek rrethrrotullimi i bishtit të zhurit në autostraden Lushnje – Rrogozhine.
Te gjithë personat qe ë kanë parë apo kanë ndonjë informacion për 82 vjeçaren Kiptiu janë te lutur të kontaktojnë në numrin +35568 26 84 087
🙏🙏