Shitet njesi tregtare/Dyqan në Lushnje

Shitet njesia tregtare/Dyqan në Lushnje i cili ndodhet ndërmjet kryqëzimit tek Zan Gjyla 30 m para se të mbërrish në kthesen e qendrës Sanitare.
sIPERFAQJA E BRENDSHME E TIJ ESHTE 50 M2 .Disponon dhe jashte tij direkt me trotuarin dhe rrugën kryesore një hapësire prej 20m2.
Personat e interesuar të kontaktojne në nr :+355 69 702 2922