0 0

Ylli Doksani një personalitet shkencor që studion AD-n një karriere mes Shqiperisë dhe SHBA-së dhe tani në Itali.

  [audio mp3="https://radiolushnja.al/wp-content/uploads/2020/12/Radio-L-ntervista-doktorr-Ylli-Doksani.mp3"][/audio] [caption id="attachment_762" align="alignleft" width="165"] Ylli Doksani[/caption] Milano, 24 set. - (sipër intervistës audio) Demenca dhe Alzheimeri janë patologji tipike të plakjes, për shkollat e reja të mendimit...
Social profiles