0 0
Mediat nuk janë të gjitha njësoj! Kryeministri Edi Rama ishte sot ne Lushnje në takim me fermerët dhe grumbulluesit për të dëgjuar hallet dhe problemet e tyre. https://www.youtube.com/watch?v=5_v3gh7TNwg U fol...
Social profiles