Fiershegan -Përplasen 2 automjete .

Dy mjete Jane perplasur mengjesin e sotem ne qender te Fiersheganit ne lushnje. Perplasja midis nje mjeti tip Audi me targa italiane dhe nje kamioncine transporti. Dy drejtuesit Kane perfunduar ne spital ku Po marrin ndihme mjekesore. Sipas te dhenave paraprake perplasja ka ndodhir ne Oren 5 e 30 te mengjesit per shkak te mos dhenies se perparesise. Policia ne vendngjarje Po displinon trafikun dhe Po heton mbi shkaqet e aksidentit