Nuk dëgjon nuk flet por ndihmon më të varfrit duke bërë publike kushtet e e vështira ku jetojnë.

Fabjol Hysi është një djalë Lushnjar që nuk flet, nuk dëgjon.Ai shpesh nxjerr në pah dhe bën publike probleme të ndryshme.
Në këtë video të përgatitur nga ai vetë ,shohim gjendjen e mjerueshme të shtëpisë së familjes Prifti në Karavasta të Bashkisë Divjakë.
Fabjoli  bën thirrje për të ndihmuar kryefamiljarin Prifti i cili dhe ai është me aftësi ndryshe dhe nuk dëgjon. Fabjoli na kërkoi ta bënim publike këtë video ,me kënaqësi po ia publikojmë për të ndihmuar familjen Prifti sadopak.

Fabjoli thot në gjuhën e tij të shenjave që bizneset apo personat që kanë  mundësi  të ndihmojnë ,mos tu japin para politikanëve

për lyerje dhe larje fasadash dhe për fushatat e tyre me gënjeshtra , por të ndihmojnë sadopak për të mjerët ngado gjenden.